Reactie plaatsen

Reacties

Ivonne Gerritsen
2 maanden geleden

Wat een verademing, rust en inzichten heb ik bij jou ontvangen tijdens de voetreflex therapie. Ik stond verdwaald op een zijweg maar door jou ben ik weer terug op mijn pad. Dank je wel voor dit geschenk.

Paul Liefveld
4 maanden geleden

Altijd heerlijk om te lezen met wat voor enthousiastme jij met je groepen bezig bent. Je doet me altijd denken aan mijn zus, die zich altijd met haar groepen in regio Raalte heeft geprofileerd.
Heel veel succes voor de toekomst Roelien..!

Nathalie Scholtens - den Besten
4 maanden geleden

Al vaak met je mogen samenwerken en dat is altijd een feestje. Je bent een lief, creatief en leuk mens. Op naar nog meer leuke momenten samen.

Floortje
4 maanden geleden

Ja ben mij dansmoeder
Groetjes Floortje

Lianne
4 maanden geleden

Mooi mens❤️
(Waarbij mooi staat voor puur, lief, betrokken, aanwezig, gezellig, grappig, open, ervaringsrijk, eerlijk, creatief, energiek en lekker gek)

Frans vd Velden / Kopje Cultuur
4 maanden geleden

Al jaren treedt Roelien met de Dansvlinders op tijdens Kopje Cultuur in woonzorgcentrum Nijenstede. En ieder jaar genieten de ouderen van hun optreden. Mooi om te zien hoe enthousiast iedereen is. Prachtig!!

Renate Gelmers
4 maanden geleden

Ik heb zowel als met het dansen bij dansvlinders en de afspraken bij de praktijk goede ervaringen. Ik dans nu al een hele poos met ontzettend veel plezier bij dansvlinders en heb een poos terug een aantal afspraken in de praktijk gehad. Ook dit heb ik als erg fijn ervaren. Een dikke aanrader dus😊

Rene
4 maanden geleden

Onze beide kinderen, jongen 7 en meisje 5, hebben elk een persoonlijk (dans-)coachingstraject gevolgd bij Roelien. Het heeft hun een enorme boost gegeven in hun persoonlijke ontwikkeling. Behalve een fantastisch Mens is Roelien ook een zeer zorgvuldige, kundige en ervaren Coach. Ze beschikt over heel veel inzichten, methodieken, technieken en jaren ervaring om elk kind dat persoonlijke traject te geven dat het nodig heeft. Nog dagelijks plukken onze kinderen er de vruchten van, en wij ook. En mochten wij in de toekomst denken dat de kinderen het weer nodig hebben dan gaan wij zeker weer naar Roelien.
Roelien: HARTstikke bedankt!