Mijn naam is Roelien Polinder.  

Zolang als ik mij kan herinneren, dans ik. Als ik ziek was ging ik dansen, als ik verdrietig of boos was ging ik dansen. En als ik bang was ging ik dansen. Dans was mijn redding.. Dans is voor mij altijd een uitlaatklep geweest. Dans is nog steeds heel belangrijk voor me en houdt me in contact met mijn lichaam. 

 

Ik ben trotse en dankbare mama en grootmama van 3 (klein)zonen. Ik ben heel gelukkig met mijn lieve partner Gert-Jan.

Ik werk graag met mensen, ben enorm gefascineerd wat mensen letterlijk en figuurlijk beweegt.  In mijn vrije tijd ben ik graag alleen en het liefst in de natuur. Dat is iets wat ik van kinds af aan al doe. Wanneer ik alleen in de natuur ben, ben ik in mijn element en kom ik tot rust.
Hier kan ik loslaten wat niet van mij is en word ik altijd weer geïnspireerd door alle cadeautjes die moeder natuur mij keer op keer op mijn pad brengt. De verbinding met de natuur en al zijn schoonheid is voor mij een helende en troostende en inspirerende omgeving. Van kinds af aan altijd al een fijne plek voor me geweest. Hier voel ik me veilig en één met alles wat er is.

 

Op de basisschool hadden we voor ieder kind een (scheld)bijnaam. De mijne was Roelien Polinder, Dikke Vlinder. Ik vond het niet leuk om vergeleken te worden met een vlinder. Achteraf hebben ze gelijk gehad. Ik ben erg gesteld op mijn vrijheid. De naam Dansvlinders is ontstaan vanuit dit verhaal. Nadat ik de eerste paar jaar onder de noemer Polinder reflexzone praktijk heb gewerkt als lichaamstherapeut heb ik in de loop der tijd de dans kunnen integreren binnen het coaching werk. Hierop heb ik ook de bedrijfsnaam aangepast naar Dansvlinders.

Nu is het Roelien Polinder Dansvlinders 🦋

De vlinder staat voor transformatie en vlinders heb je ook in je buik als je verliefd bent, zo ben ik mijn leven al verliefd op de dans.

 

Mijn motto is: Volg je hart, dat klopt altijd.

 

Afgelopen 20 jaar heb ik veel opleidingen gevolgd met bijbehorende diploma's mogen behalen. O.a.: 

  • HBO natuurlijke geneeswijze, met daarbij behorende bijscholingen
  • Docent dansimprovisatie
  • Creatieve danscoach
  • Mijn intuïtie en mijn levenslessen ❤️ blijven de belangrijkste.